Design

Bra design är inte bara en polerad yta. Bra design är informationsflöden, strukturer, användarupplevelser, gränssnitt, sökbarhet – och en polerad yta. Det innebär en tydlig designprocess, där vi börjar med att kartlägga syften, funktionalitet och layout innan vi går vidare till det visuella.

Grafisk design

För oss är formgivning lika delar kreativitet, hantverk och vetenskap. Det är konsten att inhägna rå inspiration i en effektiv process.

Användarupplevelser (UX)

Vare sig vi formger webbplatser eller appar, fokuserar vi på användarens möte med tekniken. Bland annat genom att prototypa och testa idéer och funktioner.

Digitala identiteter

Vi kan ta ert varumärke och bygga vidare på det, för att skapa en digital identitet som hänger samman hela vägen.

Offline

Webben är den oumbärliga kanalen idag. Men tryck är någonting alldeles unikt – det tryckta ordet är fortfarande en viktig pusselbit i dagens kommunikation.


E-handel

Med vår spetskompetens inom e-handel kan vi planera, designa och projektleda utvecklingen av er e-handelslösning.

Shoppingupplevelsen

Inom e-handel är det viktigt att skapa effektiva och friktionsfria användarupplevelser som gör det enkelt för kunder att hitta rätt.

Kunskap om konvertering

Tack vare vår kunskap inom konvertering kan vi designa produkter som stärker både varumärket och försäljningen.

Råd och strategi

Är du osäker på vad du behöver? Vi inleder gärna med en förstudie som hjälper er att välja helt rätt lösning.

Långsiktiga samarbeten

Vårt mål är alltid ett fortsatt samarbete med våra kunder, där vi tillsammans arbetar för att skapa mervärde och driva försäljning.


Webbutveckling

En webbplats är mer än en informationsbärare – den är navet i företagets digitala närvaro. Det är där ni möter era kunder och kollegor. Vi designar moderna digitala produkter kan växa och utvecklas med tiden.

Frontend i framkant

Vi är fanatiskt noggranna med att översätta formspråk till kodspråk – att er webbplats både ser ut och rör sig som det är tänkt.

Teknisk projektledning

Vår kunskap gör att vi kan driva och projektleda moderna, flexibla digitala produkter som är lätta att använda.

Utveckla och förbättra

Vi levererar levande produkter. Istället för att sjösätta statiska webbplatser som förfaller med tiden, vill vi vässa och förbättra era produkter långt efter version 1.0.

Kvalitet och prestanda

Det är skillnad på <kod> och </kod>. Vi levererar alltid eleganta, sökmotorvänliga och snabbladdade lösningar – lika prydliga bakom kulisserna som framför.


Digital marknadsföring

Vi kan hjälpa er att väcka liv i ert budskap i såväl digital direktmarknadsföring och displayannonsering som kampanjsidor och traditionell media.

Nyhetsbrev

E-post är den överlägset bästa kanalen för att kommunicera direkt med kunder. Vi är farligt vassa på såväl det visuella som det tekniska.

Digitala kampanjer

Vi kan ta fram kreativa, spännande uttryck för digitala kampanjer – stora som små.

Trigger- och transaktionsmail

Med åtgärder som bland annat automatiska mailutskick (så kallade triggermail) kan vi driva försäljning bland befintliga kunder.

Display-annonser

Vi har lång erfarenhet av att designa snygga bannerkampanjer som konverterar. Nu när HTML5 blivit standard är möjligheterna större än någonsin.