En kreativ spets

Tillsammans med Traderas marknadsavdelning har vi tagit fram otalet kreativa kampanjkoncept och förverkligat dem i alla tänkbara kanaler: kampanjsidor, on-site, nyhetsbrev, displaybanners, videoklipp, och så vidare.

Dedikerat UX-fokus

I övergången till Traderas nya plattform 2014 arbetade vi intimt tillsammans med deras produktutvecklingsavdelning för att skapa en bättre användarupplevelse.

Från prototyp till implementering

I vårt arbetsflöde har vi utvecklat en spetskunskap i att arbeta med skisser och prototyper för att kunna göra en så detaljerad designleverans som möjligt.

Att kunna leverera tydliga instruktioner till utvecklare, utan att viktiga detaljer går förlorade på vägen, är en av de största utmaningarna i moderna produktioner.

Digital produktion

Tradera har också ett stort behov av löpande grafisk kommunikation: i sin egen produkt, i extern annonsering och via partners. Vi har hjälpt dem med allt från planeringen och idéarbetet till att formge och producera.

E-postmarknadsföring

Tradera är en av Sveriges största avsändare av e-post. I flera år har vi hjälpt dem att vässa såväl designen som tekniken bakom deras nyhetsbrev, triggermail och transaktionsmail.

Integritetsinställningscenter

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?