Visuell identitet

Vårt arbete började med att ta fram Streamlers visuella identitet. Profilen skulle andas streaming, men samtidigt sticka ut från mängden av övriga tjänster då Streamler står för något unikt på marknaden. En modern, digital tjänst med en enorm bredd av starka upplevelser. För en komplett profil tog vi fram följande:

  • Logotyp, symbol & lockup
  • Färger och typografi
  • App-ikon
  • Tillhörande visuella element

Färgfilosofi

I vårt arbete med att ta fram Streamlers profil och användarupplevelse etablerade vi en färgprofil som kommunicerar den mängd streamingtjänster som Streamler erbjuder i ett brett färgspektra.

Färgerna har kombinerats i lager som ytterligare kommunicerar Streamlers stora utbud av kanaler och innehåll.

Användargränssnitt & upplevelse

Parallellt med att utveckla Streamlers identitet tog vi fram en grundläggande navigeringsstruktur för iPad-appen. Sedan dess har vi arbetat iterativt med prototyper för att bygga på och förbättra användarupplevelsen.

Grundkonceptet gick från några A4-papper med text till en fullfjädrad produkt med ett effektivt användargränssnitt.

Streamler för iPhone

Nästa steg för oss har varit att ta vidare konceptet till iPhone. Vår senaste utmaning var att koka ned användarupplevelsen till fickformat utan att tappa någonting på vägen.

Integritetsinställningscenter

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?