Inga kompromisser

Vägen framför oss var tydlig – att pånyttföda och förena Emma S. hela digitala närvaro i en modern webbprodukt. Genom att ta avstamp i e-handelsplattformen WooCommerce (som bygger på CMS-verktyget WordPress), kunde vi samtidigt skapa en inspirerande webbplats, en fullfjädrad blogg och en skräddarskydd onlinebutik. Utan att behöva kompromissa.

E-handel som lyfter varumärket

Genom att gå en försiktig balansgång mellan grundpelarna i formspråket och ett effektivt, modernt digitalt uttryck, kunde vi ge varumärket ett helt nytt liv på webben.

En skräddarsydd upplevelse

Emma S. är ett bra exempel på hur vi kan använda open source-programvara som WordPress och WooCommerce för att lägga en stabil, pålitlig grund som vi sedan anpassar och skräddarsyr helt efter kundens önskemål och behov.

Effektiv kundkommunikation

Vi har också lyft hur Emma S. kommunicerar med sina kunder. Vi byggde skräddarsydda mallar i utskicksverktyget MailChimp och integrerade det med e-handelsplattformen. Nu kan Emma S. kommunicera både manuellt och automatiserat, med precision.

Integritetsinställningscenter

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?